Reviews

 

"Een paar keer heb ik een beroep gedaan op Annet om bij ons thuis op te passen.
En dat is perfect gelopen, zowel het maken van de afspraak als het daadwerkelijk oppassen. Niets dan hulde. We hopen dan ook nog graag van haar diensten gebruik te kunnen maken."

Pieter de Bruijne

 

 

"Ik was bezig met het organiseren van een verjaardagsfeest voor een (gezamenlijke) vriendin die 60 zou worden, toen Annet mij vroeg of ze bij de voorbereidingen kon helpen. Dit aanbod kwam net op het moment dat ik helemaal was vastgelopen, dus ik heb het dankbaar aanvaard.
De samenwerking is erg goed bevallen. Annet is initiatiefrijk en creatief, komt met leuke ideeën en weet die goed om te zetten in concrete resultaten. Ze is daarnaast zeer betrouwbaar, houdt zich aan haar afspraken. En tenslotte ook nog gezellig om mee samen te werken, dus wat wil een mens nog meer?"

Monique Rebers

 

 

"Annet heeft afgelopen winter naar alle tevredenheid op onze pup Noa gepast. Ze heeft in de week dat ze op Noa heeft gepast haar geleerd pootjes te geven en ook stuurde ze regelmatig een filmpje van Noa naar ons ... wat wij als erg prettig hebben ervaren.

Ik kan haar aan iedereen aanbevelen omdat ze heel professioneel en betrouwbaar is."

Geert en Mariet Smets

 

 

"Annet heeft al een aantal jaar achtereen op ons huis en onze twee katten en konijnen gepast terwijl wij meerdere weken op vakantie waren. Wij troffen ons huis bij thuiskomst altijd spic en span weer aan en de katten tevreden en goed verzorgd! Met Annet hebben we altijd kunnen vertrouwen op het nakomen van gemaakte afspraken over dagen en tijden. In het begin sms-ten we gedurende de vakantie over en weer om te horen of alles goed ging, wat altijd het geval was. Als ze iets niet zeker wist (qua verzorging vd dieren) zou ze het ons altijd even vragen via de sms. Zij is iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel waardoor wij altijd zorgeloos op vakantie konden! Ik kan haar aan iedereen aanraden."

Lidwien de Koning

 

 

"Mijn 60ste verjaardagsfeest was dankzij Annet en Monique een grandioos succes, ik was compleet verrast. Zowel vooraf, tijdens als na afloop heb ik mij nergens zorgen over hoeven maken (behalve wat voor jurkje ik aan zou trekken ;-) En de hele dag en avond is uitermate soepel verlopen. Ik voelde me meer dan jarig!"

Nanneke de Lint

 

 

Zorgzaam en betrouwbaar

"Al twee jaar heeft Annet naar volle tevredenheid voor onze poezen en planten gezorgd tijdens onze vakantie. We hebben haar daarbij leren kennen als een fantastische oppasser. De planten zagen er beter uit dan toen we weggingen en de poezen waren erg op haar gesteld geraakt. Toen er sprake van was dat er mogelijk een kink in de kabel zou komen waardoor onze vakantie eventueel niet door kon gaan, stelde ze zich uiterst flexibel en coöperatief op. Dat hebben we zeer op prijs gesteld.

We kunnen haar absoluut aanraden bij iedereen die op zoek is naar een zorgzame, betrouwbare en flexibele oppasser/verzorger."

Wouter en Tilly van de Westeringh

 

 

"Annet heeft onlangs gedurende onze vakantie op onze poes en huis gepast. Dit is ons heel erg goed bevallen en een volgende vakantie gaan we haar zeker weer vragen! Ze bereidt zich goed en serieus voor. Ze stelt vragen over t karakter van ons huisdier, wat ze precies gewend is en wat ze wel en niet fijn vindt. Deze belangstelling komt erg prettig en betrouwbaar over. Tijdens de vakantie kregen we een paar keer een app om te vertellen dat alles goed ging (een leuk eigen initiatief, hadden we niet om gevraagd).

Én we kwamen thuis in een heerlijk schoon en opgeruimd huis!

Ze is geweldig!"

Nicolette Hulshoff & Hans Lubberding

 

 

"Wij leerden Annet kennen via een site waarop zij zich aanbiedt als oppas voor je huisdieren als je op vakantie wilt gaan. Ze bleek een schot in de roos te zijn voor wat betreft onze honden en onszelf. De honden vertrouwden haar al heel snel en wij volgden.

Na een aantal keren opgepast te hebben kunnen wij niet anders zeggen dan dat het heel goed bevalt, ze kan heel goed met dieren, houdt het huis op orde en wil daarnaast ook nog van alles doen. Ze is een heel aardig en rustig persoon waar je op kunt vertrouwen en goede afspraken mee kunt maken. Erg gemakkelijk en gezellig in de omgang. Informeert ons tijdens de vakantie ook via berichtjes hoe het thuis gaat en dat is erg prettig. Hopelijk blijft ze dit nog lang doen."

Gracia en Ron Verdel

 

Stuur een e-mail naar Juffrouw Troost

Ze gebruikt je e-mailadres alleen om je bericht te beantwoorden.

Voor alle informatie over de verwerking van de persoonsgegevens zie de privacyverklaring.